Goedkope Vliegtickets Alicante

Op zoek naar goedkope vliegtickets Alicante? Wij hebben voor jou de beste deals gemaakt. Je hoeft alleen nog maar je ticket hier te boeken. Uiteraard verschillen de prijzen per aanbieder en ook per seizoen. Zo zijn er veel meer goedkope vliegtickets naar Alicante in de wintermaanden, het voorjaar , najaar en buiten de vakantie periodes om.

In de zomermaanden en tijdens de schoolvakanties zijn vliegtickets niet goedkoop, bij geen enkele aanbieder. Dé manier om toch zo voordelig mogelijk je ticket hier te boeken voor de zomer of in vakantie periodes, is door zo vroeg mogelijk te boeken. Hoe vroeger je je vliegticket hier boekt, hoe hoger de vroegboekkorting.

De beste tips voor de goedkoopste vliegtickets

  1. Hoe meer lege stoelen er op een vlucht zijn hoe goedkoper een vliegticket naar Alicante is. Vergelijk dus altijd verschillende vertrekdagen en aankomstdagen. De prijzen kunnen enorm verschillen.
  2. In het hoogseizoen zoals de zomer en vakanties zijn er geen last minute aanbiedingen. Hier geldt hoe vroeger je boekt hoe goedkoper. In het laagseizoen loont het juist de moeite om zo laat mogelijk een last minute ticket te boeken.
  3. Goedkoop vliegen naar Alicante? Vaak loont het de moeite om een nachtje langer op je bestemming te blijven. Het verschil in prijs voor je vliegticket is vaak groter dan een extra nacht op je bestemming.

Meer over Alicante

De goedkoopste vliegtickets naar Alicante

Er gaan dan ook het hele jaar door dagelijks vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Alicante El Altet Airport (ALC). Meerdere keren per week vertrekken er ook vluchten vanaf Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Het is de moeite waard  om, naast de standaard luchtvaartmaatschappijen, ook touroperators te vergelijken die bij regelmatig goedkope charterstoelen tot hun beschikking hebben. De vlucht duurt vanuit Nederland naar Alicante ongeveer 2,5 uur en vrijwel altijd rechtstreeks.

Last minute vliegen naar Alicante duur?

Zeker in het hoogseizoen zijn last minute tickets naar Alicante erg prijzig. Probeer dan zeker eens een andere manier, zoals bijvoorbeeld een vlucht van Eindhoven naar Murcia (zo’n 50 km ten zuiden van Alicante). Ook kun je kiezen voor tickets naar Valencia (zo’n 125 km ten noorden van Alicante). Dit is voor een badplaats als Denia een uitstekend alternatief, want dat ligt praktisch tussen Alicante en Valencia in.

Alicante wordt door veel toeristen gebruikt als luchthaven voor de populaire Spaanse badplaatsen aan de Costa Blanca, zoals Benidorm, Altea & Calpe.