Vertrektijden Vliegveld Alicante

Als u vliegt vanaf vliegveld Alicante Airport dan is het handig om van tevoren even de vertrektijden te controleren. Vaak bent u afhankelijk van het openbaar vervoer of vrienden en familieleden die u wegbrengen naar de luchthaven. Om te voorkomen dat u uren zit te wachten is het verstandig om even de laatste vertrektijden vanaf Alicante Airport te checken, dit voorkomt lang wachten.

Vaak biedt het vliegveld de mogelijkheid om 2,5-3 uur van te voren in te checken en zijn de balies van de betreffende luchtvaartmaatschappij al open. Ook hier voorkomt u dat u erg lang moet wachten. Heeft u gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een auto te huren op de luchthaven van Alicante, houdt u er dan rekening mee dat het ook hier wel is druk kan zijn. Een auto huren doen meer mensen en vrijwel iedereen wil de gehuurde auto ook op dezelfde tijd voor vertrek weer terugbrengen.

Kortom, als u verstandig bent dan checkt u gedurende de dag dat u vertrekt vanaf vliegveld Alicante een aantal keren de vertrektijden van uw luchtvaartmaatschappij.

Late vertrektijden vanuit Alicante

Heeft u een late vertrektijd vanaf Alicante of is er een zeer grote vertraging op de luchthaven dan is het zonde de hele dag op het vliegveld te wachten. U kunt een overweging maken om ervoor te kiezen nog een aantal uren in Alicante zelf door te brengen. Deze stad bezit een schat aan bezienswaardiheden en cultuur. Voor meer informatie over Alicante zelf kijk op deze website.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wat langer op het vliegveld te verblijven en wat te winkelen. Het vliegveld Alicante heeft een beperkt aantal winkels met onder andere souvenirs, kleding, boeken en eetgelegenheden. Houdt u er wel rekening mee dat de prijzen hier op de luchthaven ver boven de prijzen liggen dan in bijvoorbeeld het centrum van Alicante.