Hotel boeken Alicante

Spanje is een heerlijke vakantiebestemming en dat geldt ook voor de mooie provincie Alicante. Vanuit de luchthaven kun je relatief snel meerdere leuke plaatsen bezoeken waar je een geweldige tijd kunt hebben. De belangrijksten hiervan zijn de stad Alicante en de plaatsen Elche, Santa Pola en Bendiorm. Elk van deze plaatsen heeft weer zijn eigen voordelen. Waar je wilt verblijven zal dus in sterke mate afhangen van jouw eigen wensen.

Alicante: stad aan de Costa Blanca

Wil je een geweldige vakantie aan de Costa Blanca in een bruisende stad? Dan is de hoofdstad Alicante van de gelijknamige Spaanse provincie helemaal de plek voor jou. Er is een mooie wandelboulevard, een heerlijk strand en een geweldig uitgaansleven. Waarom is deze plaats dan toch niet zo bekend als vakantiebestemming? Een vraag waar geen antwoord op is. Alicante is gewoon nog niet echt ‘ontdekt’ door de toeristen. En dat maakt deze stad juist zo leuk. Je vindt hier nog het authentieke dagelijkse leven, verrassende restaurants en vele bezienswaardigheden. In het centrum vindt je prachtige historische gebouwen en pittoreske straatjes en pleintjes. En met het hotelaanbod zit het ook wel goed. Er zijn talloze mooie accommodaties waar je voor hele redelijke prijzen terecht kunt.

Santa Pola: Authentiek en gezellig

Op tien kilometer van de luchthaven Alicante vindt je het badplaatsje Santa Pola. Santa Pola  wordt omgeven door een mooie baai. Er is een prachtige oude haven en vele mooie stranden waar je volop kunt genieten van het heerlijke klimaat. In Santa Pola zelf kun je kennismaken met de authentieke Spaanse gezelligheid. Overdag kun je zonnebaden op het strand en daarna lekker tapas eten op één van de vele terrasjes die Santa Pola rijk is. Als je even wat cultuur wilt snuiven kun je terecht in het prachtige kasteel, middenin het centrum. In dit historische gebouw vindt je verschillende musea en een expositieruimte. Er zijn meer dan voldoende hotels waar je al vanaf 35 euro per nacht kunt verblijven.

Benidorm: Zonnig en vrolijk

Op 45 minuten rijden van de luchthaven vindt je Benidorm. Benidorm heeft bij ons een beetje de naam een bestemming te zijn voor gepensioneerden. Nu is dit in de wintermaanden zeker het geval. Maar in de zomer is deze plaats een heerlijke bestemming waar alle leeftijden zich prima thuis zullen voelen dankzij de ongedwongen sfeer. Er zijn heerlijke stranden en in het centrum kun je genieten van lekker eten en leuke uitgaansgelegenheden. Er zijn talloze hotels in alle prijsklassen. Dus ook met een klein budget zal je hier zeker een hotel vinden met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Boek het perfecte hotel

Een hotel boeken Alicante is vrij eenvoudig. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk waar krijgt voor je geld, raden we je aan om een kijkje te nemen op een prijsvergelijkingssite voor hotels. Daar typ je de naam in van de plaats waar jij een hotel zoekt, en aan de hand van de prijzen en de beoordelingen van andere gebruikers kun je vrij snel iets vinden wat bij jou past.